Μπρουσκέτα με φέτα, πατέ ελιάς
Δημοσιέυτηκε: Wed, 05/09/2012 - 14:21 || Ενημερώθηκε: Wed, 01/04/2017 - 13:37
Αυτές οι μπρουσκέτες είναι ότι πρέπει για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό μεζεδάκι....
Συστατικά:
16 πολύσπορα παξιμαδάκια
30 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. κάππαρη
1 κ.γλ. ξερός βασιλικός
2 φιλετάκια αντσούγιας σε λάδι
½ φλ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
250 γραμ. ψιλοκομμένη φέτα
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
φύλλα ρόκας για το σερβίρισμα
Οδηγίες:
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη τις ελιές με την κάππαρη, τις αντσούγιες, το ελαιόλαδο, το βασιλικό και το σκόρδο.
Αλείφουμε τα παξιμάδια με το μείγμα, βάζουμε από ένα φύλλο ρόκας, μοιράζουμε το κρεμμύδι και τη φέτα και σερβίρουμε
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: