Κεκάκια σοκολάτας
Δημοσιέυτηκε: Wed, 01/14/2004 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 01/07/2014 - 17:25
Συστατικά:
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 1/4 φλιτζάνι κακάο
- 2 κουταλιά σούπας baking powder
- 1 κουταλιά σούπας σόδα
- 1/2 κουταλιά σούπας αλάτι
- 2/3 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1 κουταλιά σούπας βανίλλια
- 2/3 φλιτζάνι γάλα
- ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα (προαιρετικά)"
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.
Στρώνουμε τα φορμάκια με χαρτί.
Αναμγνύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλλια και ανακατεύουμε λίγο, χωρίς να χτυπάμε.
Γεμίζουμε τα φορμάκια μέχρι τα 2/3 και τα ψήνουμε για 15-20'.
Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρουμε και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Tips
Γρήγορα και αφράτα, απολαύστε τα με μια κούπα αχνιστό τσάι ή με γάλα!
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: