Κοτόπουλο με μέλι
Δημοσιέυτηκε: Thu, 02/03/2005 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Mon, 09/02/2013 - 19:43
Μαγειρεύοντας με μέλι η γεύση του κρέατος γίνεται αμέσως πιο νόστιμη!
Συστατικά:
1 κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 ποτήρια χυμός πορτοκαλιού
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
1 κουταλιά της σούπας κάρι
αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε στα τέσσερα. Το πασπαλίζουμε από όλες τις μεριές με αλάτι και πιπέρι. Το βάζουμε σε ταψί. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ροδίζουμε στο βούτυρο. Ρίχνουμε στο τηγάνι το χυμό, το μέλι, την κανέλα και το κάρι. Τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε με το μείγμα το κοτόπουλο που το ψήνουμε 1 ώρα, γυρίζοντάς το να ψηθεί από όλες τις μεριές.
Κατηγορία:
Πιάτο: