Τα μυστικά του σεφ: Ψάρι σε σάλτσα Τζιμίνο
Δημοσιέυτηκε: Sun, 07/15/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Wed, 08/28/2013 - 14:09
Πρόκειται για ένα μεσογειακό τρόπο μαγειρέματος των κεφαλόποδων μαλακίων, όπως είναι οι σουπιές και τα καλαμάρια.
Συστατικά:
Οδηγίες:
1. Σε ένα τηγάνι με λάδι σωτάρουμε κρεμμύδι, μαϊντανό και σέλινο ψιλοκομμένα.
2. Προσθέτουμε για μερικά λεπτά μερικά καθαρισμένα φύλλα από σέσκουλο ή σπανάκι
3. Βάζουμε τα μαλάκια ολόκληρα, αν είναι μικρά, αλλιώς κομμένα σε ροδέλες, αφήνοντας τα για τουλάχιστον 30-40 λεπτά, σε σιγανή φωτιά και με σκεπασμένη κατσαρόλα.