Οι λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας θα βρουν σ' αυτό τον τόμο μια εξαιρετική συλλογή χαρακτηριστικών συνταγών της Ισπανίας, που ξεκινούν από τα κρύα και τα ζεστά ορεκτικά, περνούν σε πρωτότυπα κύρια φαγητά με κρέας και ψάρι και φτάνουν σε εκλεπτυσμένα επιδόρπια.
Γνωστοί κορυφαίοι μάγειροι αποκαλύπτουν σε περίπου 90 συνταγές με περισσότερες από 700 φωτογραφίες τις καλύτερες δημιουργίες τους και δείχνουν με λεπτομερείς οδηγίες, βήμα βήμα, πως μπορούν να φτιάξουν αυτές τις λιχουδιές ακόμη και οι ερασιτέχνες.
Ας γνωρίσουμε λοιπόν το συναρπαστικό κόσμο της κουζίνας της Μεσογείου, με τα φρέσκα υλικά και τα υπέροχα αρώματα.
Φαμπιέν Μπελασέν, Ντανιέλ Ρους
Εκδόσεις Καστανιώτη http://www.kastaniotis.com/