BACK

Alain Ducasse

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σεφ ανά τον κόσμο με πολλές διακρίσεις και καταξίωση.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2 (4 votes)

O Ducasse γεννήθηκε στην Ορτέζ, το 1956.
Είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σεφ ανά τον κόσμο με πολλές διακρίσεις και καταξίωση.
Το 1972, όταν ήταν δεκαέξι ετών, Ducasse άρχισε μια μαθητεία στο εστιατόριο Pavillon Landais σε Soustons και στο Μπορντό σχολείο ξενοδοχείου.
Μετά από αυτή την πρακτική του, άρχισε να εργάζεται στο Michel Guérard 's  εστιατόριο στο Eugénie-les-Bains , ενώ εργάζεται επίσης για Gaston Lenôtre κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
Πρώτη θέση για τον Ducasse ως σεφ ήρθε το 1980, όταν ανέλαβε τις κουζίνες σε L'Amandier στην Mougins . Ένα χρόνο αργότερα, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής σεφ στο La Terrasse στο Hôtel Juana σε Juan-les-Pins .
Το 1984, τιμήθηκε με δύο αστέρια Michelin στο Red Guide .

Το 1986, του προσφέρθηκε η θέση του Chef στο Hôtel de Paris στο Μόντε Κάρλο.

Το 1988, Ducasse επεκτάθηκε πέρα από τον κλάδο των εστιατορίων και άνοιξε La Bastide de Moustiers, δώδεκα υπνοδωματίων πανδοχείο στην Προβηγκία και άρχισε την επίτευξη των οικονομικών συμφερόντων σε άλλα ξενοδοχεία Provence.
Στις 12 Αυγούστου 1996, ο Alain Ducasse εστιατόριο που άνοιξε το Le Parc - Ξενοδοχεία Sofitel Demeure στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού .
Ο οδηγός Red απένημε στο εστιατόριο τρία αστέρια μόλις οκτώ μήνες μετά την έναρξη του.
Ο Ducasse ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Ιούνιο του 2000 άνοιξε τον Alain Ducasse εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις