BACK

Μπρουσκέτα Ελληνική με φέτα κάπαρη και ελιές

Μία μπρουσκέτα με καθαρόαιμη προέλευση από την θεά του καλοκαιριού την χωριάτικη σαλάτα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.4 (7 votes)

Συστατικά:

8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φλιτζάνια ελιές ροδέλες

2 κ.σ. ρίγανη

2 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο

2 μεγάλες ντομάτες

100 γρ. φέτα σκληρή

4 κ.γ. κάπαρη

Οδηγίες:

Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και το τυρί αντίστοιχα.

Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ξεροψηθούν απλώνουμε επάνω σε κάθε μία από ένα κομμάτι φέτα δύο τρεις φέτες ντομάτα, μία κουταλιά κάπαρη και μερικές ελιές.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με το δεντρολίβανο την ρίγανη και το ελαιόλαδο.

Προέλευση:
Κύριο συστατικό: 
Ειδικές κατηγορίες: