Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Chef, Μάγειρες, Catering και Στελέχη ξενοδοχείων (F&B).
Ο Chef θα παρουσιάσει :
1η Ημέρα
‘Δημιουργικές συνταγές’ από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Νοτιο Ανατoλική Ασία
2η Ημέρα
‘Δημιουργικές συνταγές’ από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Νοτιο Ανατoλική Ασία
3η Ημέρα
Ασιάτικο V.I.P. Μπουφέ
Το Σεμινάριο επικεντρώνεται στη Γεύση, την Παράδοση, το Κοστολόγιο και την Παρουσίαση
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΓΙΑ RESORT & ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Ημερομηνία : 4-6 Μαρτίου 2014
Εισηγητής : Ταϋλανδός Chef Boonchuay Panprapa
Διάρκεια Σεμιναρίου : 3 ημέρες – 6 ώρες ημερησίως – Σύνολο : 18 ώρες εκπαίδευσης
Γλώσσα Σεμιναρίου : Ελληνικά / Αγγλικά
Ώρες Σεμιναρίου : 9.00 – 15.00
Τόπος διεξαγωγής : «THE MET» HOTEL – 26ης Οκτωβρίου 48 - Θεσσαλονίκη
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου : €350
Για συμμετέχοντες εκτός Θεσσαλονίκης ζητήστε να σας στείλουμε τις Ειδικές Τιμές των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.
Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη :
Τ. : 6972444820
E-mail : [email protected]