BACK

Αντσοϊάντ

Μια γαλλική  σάλτσα από αντζούγιες , για να τη σερβίρουμε, ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και τις αλείφουμε με μισό κουταλάκι από τη σάλτσα. Επίσης  γαρνίρουμε με την ψιλοκομμένη ντομάτα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

 

10 φιλέτα αντζούγιας στο λάδι
4 σκελίδες σκόρδο
½ του φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
½ του φλ. ελαιόλαδο
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί

Οδηγίες:

 

1. Πολτοποιούμε τις αντζούγιες με το σκόρδο, το ξίδι και λίγο λάδι στο μίξερ μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
2. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το υπόλοιπο λάδι.
3. Αποθηκεύουμε την αντσοϊάντ σε ένα βαζάκι (κρατάει 2-3 εβδομάδες στο ψυγείο).