Κοπεγχάγη
Δημοσιέυτηκε: Wed, 01/14/2004 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 09/03/2013 - 11:11
Συστατικά:
7 αυγά
150 γρ. φύλλο
1 κουταλιά σούπας κανέλλα
320 γρ. αμύγδαλο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
150 γρ. βούτυρο
3 παξιμάδια
Σιρόπι
640 γρ. ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
Οδηγίες:
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, ενώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία ρίχνουμε τα ασπράδια μαρέγκα.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα από κάτω και τα μισά πάνω βουτυρωμένα ένα ένα.
Στη μέση το μίγμα. Όταν ψηθεί περιχύνουμε με το σιρόπι κρύο.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: