BACK

Ψητό καρπούζι με μέλι, δυόσμο και ξινομυζήθρα

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ψητό καρπούζι στα κάρβουνα χάνετε ...

Μοναδική φανταστική γεύση με τα αρώματα από τα βότανα και τα μυρωδικά του καλοκαιριού και σάρκα μεστή και βελούδινη.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (2 votes)

Συστατικά:

6 χοντρές φέτες καρπούζι

1 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο

6 κουταλιές γλυκού μέλι

6 κουταλιές του γλυκού ξινομυζήθρα

Οδηγίες:

Κόβουμε 6 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι.

Ζεσταίνουμε καλά την ψησταριά μας ή το σχαροτήγανο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε από μία κουταλία ξινομυζήθρα μία κουταλιά μέλι και τον φρέσκο δυόσμο.