Ψητό καρπούζι με μέλι, δυόσμο και ξινομυζήθρα
Δημοσιέυτηκε: Wed, 06/10/2015 - 15:02 || Ενημερώθηκε: Mon, 01/15/2024 - 18:39
Αν δεν έχετε δοκιμάσει ψητό καρπούζι στα κάρβουνα χάνετε ...
Μοναδική φανταστική γεύση με τα αρώματα από τα βότανα και τα μυρωδικά του καλοκαιριού και σάρκα μεστή και βελούδινη.
Συστατικά:
6 χοντρές φέτες καρπούζι
1 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
6 κουταλιές γλυκού μέλι
6 κουταλιές του γλυκού ξινομυζήθρα
Οδηγίες:
Κόβουμε 6 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι.
Ζεσταίνουμε καλά την ψησταριά μας ή το σχαροτήγανο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε από μία κουταλία ξινομυζήθρα μία κουταλιά μέλι και τον φρέσκο δυόσμο.
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Εποχή:
Ειδικές κατηγορίες: