Ψάρι ψητό
Δημοσιέυτηκε: Wed, 06/21/2006 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Wed, 09/03/2014 - 14:48
Συστατικά:
1 ψάρι της αρεσκείας μας (τσιπούρα, στείρα, ροφός, συναγρίδα, σφυρίδα, μελανούρι, σαργός )
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Αλάτι
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε πολύ καλά και το βάζουμε να στραγγίσει Το αλατίζουμε εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορούμε πριν βάλουμε το ψάρι να ψηθεί να το αλείψουμε με ελαιόλαδο για μην κολλήσει στη σχάρα.
Αφού ψηθεί το περιχύνουμε με λαδολέμονο και το σερβίρουμε ζεστό.
Σημείωση: Το ψάρι θέλει γύρισμα στη σχάρα δύο φορές και μέσο χρόνο ψησίματος 10 λεπτά (όταν το ψάρι είναι μισό κιλό).
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό: