Στις 28 Φεβρουαρίου την κουζίνα του The Clumsies αναλαμβάνει ο chef του Artisanal, Δημήτρης Δημητριάδης και θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη ιδέα: το 1ο vegetarian brunch menu στην Αθήνα!
Μπορεί ένα brunch menu να είναι vegetarian και ταυτόχρονα νόστιμο και ελκυστικό; Η απάντηση είναι φυσικά και ναι. Μια ματιά στο menu της ημέρας πείθει και τον πλέον δύσπιστο:
Πρώτο πιάτο
Ξινόχοντρος τραχανάς σε ζωμό λαχανικών, ζυμωτό ψωμί, ντομάτα, θυμάρι, φέτα Ελασσόνας
Δεύτερο πιάτο
Αυγό στους 63°c,σπαράγγια, κινόα, πούδρα ελιάς, φρέσκια σαλάτα, γραβιέρα Μεσσηνίας, τρούφα
Τρίτο πιάτο
Φρικασέ με άγρια χόρτα, king oyster μανιτάρι, "αυγολέμονο", καρότο
Επιδόρπιο
Κρεμά μαστίχας, κομπόστα βύσσινο, crumble λευκής σοκολάτας σορμπέ βύσσινο
Μην χάσετε την ευκαιρία στις 28 Φεβρουαρίου να δοκιμάσετε το 1ο vegetarian brunch menu της πόλης στο Sunday Brunch Festival στο The Clumsies από τον Chef του Artisanal, Δημήτρη Δημητριάδη.
Clumsies, Πραξιτέλους 30, Αθήνα Τηλ :210 3232682