Γεννημένος σ’ ένα σπίτι που η μαγειρική ήταν καθημερινή έκφραση αγάπης, ο Φαμπρίτσιο αποφασίζει να γίνει μάγειρας και μετά τις σπουδές του αρχίζει το μεγάλο ταξίδι της μαθητείας κοντά σε διάσημους αρχιμάγειρους στη Νότιο Γαλλία μαθαίνει δίπλα στο μάγο των λαχανικών Roger Verge, στη Λυών, κοντά στους κουζινοπατέρες αδελφούς Troigros, στο Laundhauss της Γερμανίας κοντά στον Scherrer και ακολουθούν οι κουζίνες διασήμων ξενοδοχείων, Gritti και Danieli στη Βενετία, Princippe di Savoia στο Μιλάνο. Γίνεται προσωπικός σεφ του γκουρμέ μόδιστρου Gianfranco Ferre, δουλεύει στο Παρίσι και τη Μόσχα, στο Τόκιο και το Ταζ-Μαχάλ των Ινδιών μέχρι που το 1990 έρχεται στην Αθήνα. Την συνέχεια την ξέρετε, την έχετε γευθεί…