BACK

Ιωάννα Δημοπούλου

Μου αρέσει να τρώω, να πίνω και να μαγειρεύω. Ειδικά το τελευταίο πια έχει φτάσει σε επίπεδα έξης. Εξ ου και το όνομα του blog μου: Food Junkie not Junk Food. Τις φωτογραφίες τις βγάζω μόνη μου, και ό,τι βλέπετε είναι φρεσκομαγειρεμένο.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2.3 (7 votes)

Μου αρέσει να τρώω, να πίνω και να μαγειρεύω. Ειδικά το τελευταίο πια έχει φτάσει σε επίπεδα έξης. Εξ ου και το όνομα του blog μου: Food Junkie not Junk Food.

 

Τις φωτογραφίες τις βγάζω μόνη μου, και ό,τι βλέπετε είναι φρεσκομαγειρεμένο.

 

Μετά τα τρώω ή τα δίνω στα «πειραματόζωα», τον άντρα και τους φίλους μου. Αν δεν πεθάνουν, κοινοποιώ τη συνταγή. Τον επιστημονικό αυτό τρόπο τον έμαθα στο πανεπιστήμιο, όπου σπούδασα Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης για πολλά χρόνια.

 

Πάνω απ' όλα, όμως, μου αρέσει να μαγειρεύω για άλλους. Τραπεζώματα, μαζώξεις φίλων, συγγενών κ.λπ. αποτελούν αγαπητή και συνήθη ενασχόληση. 

 

Δυστυχώς, δεν μπορώ να ανοίξω εστιατόριο λόγω έλλειψης πόρων, σωματικής αντοχής και -κυρίως- επίσημων διπλωμάτων μαγειρικής τέχνης.

 

Με το να γράφω στο Gourmed και στο blog είναι ένας καλός τρόπος να μοιράζομαι φαγητό μου με όλους εσάς.

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις