Φαρφάλες με καπνιστό σολομό και γκράπα
Δημοσιέυτηκε: Fri, 04/02/2004 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 09/18/2014 - 12:45
Μια καλή ιδέα για ένα δροσερό ελαφρύ γεύμα.
Συστατικά:
200 γρ. κρέμα γάλακτος
120 γρ. καπνιστός σολομός
400 γρ. φαρφάλες
10 γρ πάπρικα
1 πρέζα αλάτι
1 σφηνάκι γκράπα
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
σχοινόπρασο για γαρνιτούρα
Οδηγίες:
Βράζουμε σε τηγάνι την κρέμα γάλακτος με την πάπρικα. Προσθέτουμε το σολομό και λίγο αλάτι.
Όταν δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα.
Σβήνουμε με γκράπα. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο.
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: