Μπισκότα καρύδας
Δημοσιέυτηκε: Wed, 01/14/2004 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Mon, 09/01/2014 - 19:58
Μπισκότα με ειδικές προδιαγραφές και γεύση.
Συστατικά:
150 γρ. καρύδα τριμμένη
150 γρ. ζάχαρη άχνη
2 ασπράδια αυγών
4 κουταλιές σούπας νερό
Οδηγίες:
Διαλύουμε τη ζάχαρη στο νερό και βράζουμε για 3 λεπτά (μέχρι να σχηματίζονται μικρές φυσαλίδες). Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα και χτυπάμε με το σιρόπι μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε λίγη λίγη την καρύδα ανακατεύοντας με ξύλινο κουτάλι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί. Με ένα βρεγμένο κουτάλι φτιάχνουμε στο ταψί μικρούς κώνους (10-15) σε απόσταση για να μην κολλήσουν. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε μέτριο φούρνο και για άλλα 10 λεπτά σε δυνατό για να ροδίσουν.