BACK

Καρπούζι με πικάντικο σιρόπι

Το καρπούζι που είναι γεμάτο δροσιά εξισορροπείται με πικάντικο σιρόπι από τζίντζερ. 

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1 κιλό καρπούζι κομμένο με βγαλμένα τα κουκούτσια του.
20 γρ. τζίντζερ κομμένη σαν σπιρτόξυλο
100.γρ. μέλι
2 κ.σ. χυμό λάιμ

Οδηγίες:

Βράζουμε για 10 λεπτά την τζίντζερ μαζί με το μέλι και το χυμό λάιμ μαζί με ένα φλυτζάνι νερό, ανακατεύοντας που και που μέχρι να δέσει το σιρόπι. Σουρώνουμε το σιρόπι κι αφήνουμε να κρυώσει. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε το καρπούζι με το σιρόπι κι αφήνουμε να ανταλλάξουν αρώματα στο ψυγείο.