Καρπουζοπεπονοσαλάτα με σος φέτας και μέλι
Δημοσιέυτηκε: Mon, 07/28/2014 - 02:24 || Ενημερώθηκε: Wed, 05/04/2016 - 11:55
Υπάρχει τίποτα πιο λαχταριστό από μία καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα να μας κόψει την κάψα του καύσωνα; Δοκιμάστε την καρπουζοπεπονοσαλάτα μας με σος φέτας και μέλι
Συστατικά:
1 κιλό καρπούζι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους
1/2 κιλό πεπόνι αργίτικο κομμένο σε κύβους
300 γρ. φέτα
1 κ.κ. πιπέρι καυτερό
150 ml κρέμα γάλακτος
200 ml γάλα πλήρες
1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
Οδηγίες:
Πολτοποιούμε πολύ καλά όλα τα υλικά εκτός από το καρπούζι στο μούλτι, μέχρι να προκύψει μια παχιά σαλτσούλα.
Σερβίρουμε το καρπούζι περιχύνοντας το με την σάλτσα.
Tips
Πιο όμορφη θα γίνει η σαλάτα μας αν χρησιμοποιήσουμε το ειδικό εργαλείο που κάνει μπάλες τα φρούτα.
Πιάτο:
Κύριο συστατικό: