Φαρφάλες με σολομό και χαβιάρι
Δημοσιέυτηκε: Tue, 04/29/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Wed, 07/17/2013 - 08:59
Γευστικότατο και καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών που φτιάχνεται γρήγορα με πολύ καλά γευστικά αποτελέσματα.
Συστατικά:
400 γρ ζυμαρικά φαρφάλες
1 κουτάκι χαβιάρι ή μπρίκ
4 φέτες καπνιστό σολομό κομμένο σε κομματάκι
150 ml κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο άνιθο
80 γρ βούτυρο
αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
Βάζουμε τις φαρφάλες σε μια κατσαρόλα με αντίστοιχο νερό και λίγο αλάτι και τις βράζουμε σύμφωνα με την ώρα που μας λένε οι οδηγίες της συγκεκριμένης μάρκας.
Αφού βράσουν τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε διάσπαρτα το βούτυρο, τα κομμάτια σολομού και χαβιάρι και στην συνέχεια περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά και το γευστικό πιάτο μας είναι έτοιμο.
Tips
Αν θέλετε ρίχνετε και ένα σφινάκι βότκα για μεγαλύτερη απόλαυση.
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: