Γλυκειά ζύμη για τάρτες και πίτες
Δημοσιέυτηκε: Tue, 04/29/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 02/25/2014 - 08:54
Απλή και βασική συνταγή για όλες τις τάρτες.
Συστατικά:
100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο
300 γρ. αλεύρι
50 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη
1 αυγό ολόκληρο
Οδηγίες:
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το χέρι ή στο μίξερ, για λίγη ώρα έως ότου το μείγμα γίνει ομοιογενές, και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Συνταγές παρμένες από το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Εύκρατες Γεύσεις"
Προέλευση:
Κατηγορία:
Κύριο συστατικό: