BACK

Τα Νέα καινοτόμα Πάριζα και Παριζάκι από την Νίκας

Η εξέλιξη στην καινοτομία έρχεται πάλι από τη ΝΙΚΑΣ στην κατηγορία Πάριζα & Παριζάκι

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet



 

Η NIKAΣ, με στόχο πάντα την ικανοποίηση όλο και περισσότερων καταναλωτικών αναγκών, συνεχίζει να καινοτομεί. Λίγο πριν κλείσει ο χρόνος, η ΝΙΚΑΣ αιφνιδιάζει ευχάριστα για μια  ακόμα  φορά, με τα πρωτοποριακά αλλαντικά ΦΟΥΡΝΟΥ, Πάριζα και Παριζάκι, μια νέα κατηγορία αλλαντικών που έρχεται να προστεθεί στην ήδη ευρεία γκάμα αλλαντικών της εταιρείας.

 

Για την νέα Πάριζα και Παριζάκι Νίκας Φούρνου χρησιμοποιούνται τα καλύτερα κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος με διαλεκτά καρυκεύματα που σιγοψήνονται για αρκετές ώρες σε ειδικό φούρνο και παραμένουν σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία, διατηρώντας όλα εκείνα τα πολύτιμα συστατικά τους.

Έτσι, αποκτούν αυτή την τόσο ιδιαίτερη, βελούδινη όψη, το πλούσιο άρωμα και την υπέροχη, ελαφριά, ζουμερή γεύση θυμίζοντας… κάτι από τα παλιά.

Η πάριζα και το παριζάκι φούρνου λανσάρονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά super market και αναμένεται να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία τους !

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις