BACK

Άρης Τσανακλίδης

Ο Άρης Τσανακλίδης  τελειώνοντας τις σπουδές του στον τομέα των πολιτικών επιστημών, αποφάσισε να σπουδάσει την τέχνη της γαστρονομίας στο Culinary Institute of America.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2.6 (7 votes)

 Η πορεία του συναρπαστική αφού κατά τα χρόνια που ακολούθησαν δούλεψε σε γνωστά εστιατόρια στις Παρθένες Νήσους, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, το Λος Άντζελες, το Χόνγκ Κόνγκ και την Ουάσιγκτον. Ο πλούτος αυτός σε εικόνες, γεύσεις, χρώματα και κουλτούρες ήταν που καθόρισε και την γαστρονομική προσωπικότητα του Άρη Τσανακλίδη, ο οποίος από το 1992, που επέτρεψε στην Ελλάδα, καθιερώθηκε ως ένας από τους πλέον ευφάνταστους και δημιουργικούς σεφ, με έντονες  fusion διαθέσεις και προτάσεις.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του στο Melrose και στη Σπονδή, ο Άρης Τσανακλίδης ανέλαβε ως Executive Chef των Ιταλικών εστιατορίων La Pasteria. Σήμερα η ενεργή του παρουσία στο Kuzina (Αδριανού 9, Θησείο, τηλ. 210 3240133, www.kuzina.gr) δηλώνει  την σαφή είσοδο  του σε νέες πρωτότυπες Ελληνικές και ξένες γεύσεις.   Ο Άρης Τσανακλίδης πρωταγωνιστεί στο Kuzina  και παρουσιάζει προτάσεις που δημιούργησε ο τόπος μας, μαγειρεμένες με βάση τα πιο αγνά υλικά της ελληνικής φύσης δίνοντας μία δημιουργική και fusion διάσταση.
Δείτε συνταγές του σεφhttps://www.gourmed.net/author/aris-tsanaklidis

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις