Η πορεία του συναρπαστική αφού κατά τα χρόνια που ακολούθησαν δούλεψε σε γνωστά εστιατόρια στις Παρθένες Νήσους, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, το Λος Άντζελες, το Χόνγκ Κόνγκ και την Ουάσιγκτον. Ο πλούτος αυτός σε εικόνες, γεύσεις, χρώματα και κουλτούρες ήταν που καθόρισε και την γαστρονομική προσωπικότητα του Άρη Τσανακλίδη, ο οποίος από το 1992, που επέτρεψε στην Ελλάδα, καθιερώθηκε ως ένας από τους πλέον ευφάνταστους και δημιουργικούς σεφ, με έντονες fusion διαθέσεις και προτάσεις.
Μετά από την επιτυχημένη πορεία του στο Melrose και στη Σπονδή, ο Άρης Τσανακλίδης ανέλαβε ως Executive Chef των Ιταλικών εστιατορίων
Δείτε συνταγές του σεφhttps://www.gourmed.net/author/aris-tsanaklidis