Παντζανέλα, ο ντάκος της Ιταλίας
Δημοσιέυτηκε: Mon, 06/30/2014 - 19:55 || Ενημερώθηκε: Thu, 06/01/2017 - 11:52
Αν μπορούσαμε να συγκρίνουμε την σαλάτα Παντζανέλα με κάποια παρόμοια Ελληνική, αυτή θα ήταν ο Κρητικός ντάκος.
Συστατικά:
2 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
βασιλικό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κάπαρη ξαλμυρισμένη
1 μπακέτα ολικής άλεσης ή πολύσπορη κομματιασμένη
1/4 φλ. παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. μπαλσάμικο
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε αμέσως.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: