Αβοκάντο με αβγά ψαριού
Δημοσιέυτηκε: Wed, 02/27/2008 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 07/16/2013 - 16:24
Σε αντίθεση με το χαβιάρι, τα αβγά ψαριού που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μια οικονομική λύση και ιδιαίτερα νόστιμη.
Σε συνδυασμό με τη βουτυράτη υφή του αβοκάντο δημιουργείται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό σε χρόνο μηδέν.
Συστατικά:
3 ώριμα αβοκάντο κομμένα στη μέση
1 βαζάκι αβγά ψαριού, 100 γραμμ.
Χυμός λεμονιού"
Οδηγίες:
1. Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε το κουκούτσι. Περάστε τα με χυμό λεμόνι για να μη μαυρίσουν.
2. Τοποθετήστε ένα δύο κουταλάκια του γλυκού αβγά ψαριού στο κέντρο του αβοκάντο και γαρνίρετε με μια φέτα λεμόνι.
Από την Ιωάννα Δημοπούλου
Tips
Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπρικ.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό: