BACK

Μανιτάρια Κανθαρελές σοτέ

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

120 γρ. φρέσκα μανιτάρια κανθαρέλες
30 γρ. κατσικίσιο βούτυρο ή εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές σούπας φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες:

Σκουπίζουμε ελαφρώς τα μανιτάρια για να φύγουν τα χώματα. Τα κόβουμε σε ίσια κομμάτια.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο ή ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια.

Αλατοπιπερωνουμε. Καθαρίζουμε το σκόρδο και αφαιρούμε το φύτρο του που πικρίζει. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

Προσθέτουμε το σκόρδο και το μαϊντανό 2-3 λεπτά πριν κατεβάσουμε τα μανιτάρια από τη φωτιά.