Μανιτάρια Κανθαρελές σοτέ
Δημοσιέυτηκε: Fri, 04/02/2004 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Fri, 03/15/2024 - 11:19
Συστατικά:
120 γρ. φρέσκα μανιτάρια κανθαρέλες
30 γρ. κατσικίσιο βούτυρο ή εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές σούπας φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Οδηγίες:
Σκουπίζουμε ελαφρώς τα μανιτάρια για να φύγουν τα χώματα. Τα κόβουμε σε ίσια κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο ή ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
Αλατοπιπερωνουμε. Καθαρίζουμε το σκόρδο και αφαιρούμε το φύτρο του που πικρίζει. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε το σκόρδο και το μαϊντανό 2-3 λεπτά πριν κατεβάσουμε τα μανιτάρια από τη φωτιά.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Ειδικές κατηγορίες: