Φιλέτα γλώσσας με μαϊντανό & μπράντι
Δημοσιέυτηκε: Tue, 08/30/2005 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Mon, 08/05/2013 - 13:36
Συστατικά:
8 φιλέτα γλώσσας
½ κιλό μανιτάρια πλευρώτους
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδου
2 κουταλιές μπράντι
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Οδηγίες:
Πλένετε τα φιλέτα και τα αφήνετε να στραγγίξουν. Τα πασπαλίζετε με αλάτι. Βάζετε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζετε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Τα σερβίρετε σε μια πιατέλα.
Κόβετε τα μανιτάρια σε φετάκια. Βάζετε στο τηγάνι λίγο λάδι και τα σοτάρετε.
Προσθέτετε το σκόρδο και τα σβήνετε με το κονιάκ. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνετε τα φιλέτα με τη σάλτσα μανιταριών, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Εποχή: