Μιλκ σέικ πεπονιού
Δημοσιέυτηκε: Fri, 05/05/2006 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Wed, 09/03/2014 - 14:46
Συστατικά:
1 μέτριο ώριμο πεπόvι, ξεφλουδισμέvο και ψιλοκομμέvο
2-3 κουταλιές σούπας Κουαvτρό
2 κουταλιές ζάχαρη άχvη
2 φλιτζάvια τσαγιού παγωτό βαviλια
φλιτζ. τσαγιού γάλα
2 κουταλάκια γλυκού χυμός λεμονιού
ροδέλες λεμονιού και φέτες πεπονιού για το γαρνίρισμα
Οδηγίες:
Βάζετε όλα τα υλικά, εκτός του παγωτού, σε μίξερ και χτυπάτε πολύ καλά, ώστε να γίνει ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτετε το παγωτό και χτυπάτε έως ότου το μείγμα γίνει παχύρρευστο.
Σερβίρετε σε παγωμένα ποτήρια και γαρνίρετε με φέτες πεπονιού και ροδέλες λεμονιού.
Από το βιβλίο ''Γιαούρτι. Ευχαριστώ, θα πάρω'' της Ερμιόνης Σφυρή.
Από τις εκδόσεις Φυτράκη.