Ρακόμελο
Δημοσιέυτηκε: Thu, 09/25/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Wed, 07/24/2013 - 11:19
Συστατικά:
ρακί
μέλι
κανέλα
Οδηγίες:
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσεχτικά το ρακί κι έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά.
Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας το μέλι με λίγη κανέλα.
Σερβίρεται ζεστό και είναι το καλύτερο φάρμακο για κρυολογήματα.
Tips
Επειδή το ρακί περιέχει πολύ οινόπνευμα, πρέπει να προσέξετε να μην κοχλάσει και χυθεί έξω από το σκεύος γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Εποχή:
Ειδικές κατηγορίες: