Ομελέτα με πάστα ελιάς Καλαμών, πιπεριές & τόνο
Δημοσιέυτηκε: Thu, 07/14/2005 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 10/13/2016 - 10:20
Γευστικότατη απλή και γρήγορη.
Συστατικά:
3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 μικρή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τόνο από κονσέρβα, στραγγισμένος
4 κουταλιές της σούπας Πάστα Ελιάς Καλαμών
Οδηγίες:
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το νερό. Σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Στραγγίζουμε με τρυπητή κουτάλα. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι. Μόλις αρχίσουν να πήζουν, τοποθετούμε το μείγμα με τις πιπεριές και το κρεμμύδι από πάνω. Προσθέτουμε τον τόνο και τη Gaea πάστα ελιάς Καλαμών. Χρησιμοποιώντας μια καλή σπάτουλα, διπλώνουμε τη μία μεριά της ομελέτας προς τα μέσα για να την κλείσουμε. Τη σερβίρουμε αμέσως.
Προέλευση:
Πιάτο:
Εποχή: