Ψάρι πανέ
Δημοσιέυτηκε: Thu, 07/10/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 08/13/2013 - 01:01
Ο πιο σίγουρος τρόπος να φάνε τα παιδάκια σας ψάρι! Χρησιμοποιήστε γαλέτα από ξεραμένο ψωμί σίκαλης ή κάποιο άλλο που είχατε στην ψωμιέρα σας!
Συστατικά:
Οδηγίες:
Αυτός ο τρόπος μαγειρέματος είναι κατάλληλος για φιλέτα ή κομμάτια ψαριού. Αρχικά, τα αλευρώνουμε και μετά τα βουτάμε μέσα σε ένα μίγμα από αυγά χτυπημένα, αλάτι, πιπέρι και ελάχιστο λάδι, το οποίο θα τα κάνει πιο τραγανά, και τέλος τα βουτάμε μέσα σε γαλέτα. Τηγανίζουμε τα ψάρια σε ένα σιδερένιο ή αντικολλητικό τηγάνι με λάδι ή βούτυρο, 5 λεπτά την κάθε πλευρά.
Tips
Συνοδεύουμε με σπιτική μαγιονέζα ή κάποια παραλλαγή της.