BACK

Ψάρι στο χαρτί

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

Οδηγίες:

Αλείφουμε με λάδι ή βούτυρο μερικά λαδόχαρτα ή αλουμινόχαρτα, ή τις ειδικές διαφανείς σακούλες. Τοποθετούμε από πάνω το ψάρι και το πασπαλίζουμε με μυρωδικά ή άλλα υλικά. Το αλατοπιπερώνουμε και το καρυκεύουμε χωρίς υπερβολές.

Κλείνουμε καλά το χαρτί και το βάζουμε στο φούρνο στους 180°, υπολογίζοντας χρόνο 10-15 λεπτά για ψάρι περίπου 250 γρ. Αυξάνουμε το χρόνο ανάλογα με το βάρος, διατηρούμε όμως ισταθερή τη θερμοκρασία.

Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: 
Ειδικές κατηγορίες: