Ψάρι στο χαρτί
Δημοσιέυτηκε: Tue, 07/15/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 10/01/2013 - 13:31
Συστατικά:
Οδηγίες:
Αλείφουμε με λάδι ή βούτυρο μερικά λαδόχαρτα ή αλουμινόχαρτα, ή τις ειδικές διαφανείς σακούλες. Τοποθετούμε από πάνω το ψάρι και το πασπαλίζουμε με μυρωδικά ή άλλα υλικά. Το αλατοπιπερώνουμε και το καρυκεύουμε χωρίς υπερβολές.
Κλείνουμε καλά το χαρτί και το βάζουμε στο φούρνο στους 180°, υπολογίζοντας χρόνο 10-15 λεπτά για ψάρι περίπου 250 γρ. Αυξάνουμε το χρόνο ανάλογα με το βάρος, διατηρούμε όμως ισταθερή τη θερμοκρασία.
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: