Ταξίδεψε πολύ και κειμενογράφισε τις εμπειρίες της σε πολλά περιοδικά, ανακάλυψε το duente μετά από 13 χρόνια χορεύτρια flamenco, και έκανε καριέρα σε διαφημιστικές εταιρίες και εταιρίες παραγωγής αλλά έχει σε εκκρεμότητα 4 «μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες» -μεταξύ των οποίων να ανοίξει φούρνο στο Γαλαξίδι ή να γίνει courier στην Ανάφη-.
Μέχρι να αποφασίσει τι θα γίνει στην δεύτερη σαρακονταετία της ζωής, τα τελευταία χρόνια είναι η art director του GourMed και της Can Communications. Σχεδιάζει (και ενίοτε βραβεύεται) εικόνες, concepts και layouts που συνήθως «κατεβάζει» μονοκοντυλιά στο μυαλό της σταματημένη αργά τη νύχτα σε κάποιο φανάρι της Κηφισίας. Αργοπορημένη (πάντα) το πρωί στο γραφείο, απλά τα μεταφέρει στη διπλή της οθόνη.
Τις υπόλοιπες ώρες, απολαμβάνει μια αθεράπευτη ανησυχία για το παραπέρα.
Άννα Τρούλη
Σπούδασε oικονομικά, πήρε πτυχίο πιάνου στην Αθήνα και έκανε μεταπτυχιακό, γραφιστικές τέχνες και φωτογραφία στο Λονδίνο. Υπήρξε δασκάλα πιάνου, διευθύντρια καταστήματος ρούχων στην Kings Road, dj για ένα βράδυ στην Οία.
Σχετικά άρθρα
Δημοφιλείς συνταγές