Cappucino με κρέμα τυριού
Το Ανθότυρο είναι ένα εξαιρετικό τυρί, με γεύση γλυκιά, με εμφανή την παρουσία του βουτύρου και των πρωτεϊνών του γάλακτος, ιδανικό για πολλά γλυκά χάρη στην πλούσια γεύση του, τα χαμηλά λιπαρά (περίπου 10%) και τη μικρή περιεκτικότητα αλατιού. Πλούσιο σε βιταμίνη Β2. απαραίτητη για την ανάπτυξη, την υγεία των μαλλιών, του στόματος και των ματιών.
Συστατικά:
Υλικά για 5 μερίδες των 60 γρ.
150γρ.ανθότυρο
150γρ. κρέμα τυριού χαμηλών λιπαρών
30γρ. φρουκτόζη
5γρ.καφέ espresso (ο καφές πρέπει να είναι διαλυμένος στο λικέρ)
10γρ.λικέρ αμαρέτο (ο καφές πρέπει να είναι διαλυμένος στο λικέρ)
100γρ. φράουλες κομμένες
Οδηγίες:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά (εκτός από τις φράουλες) στο μίξερ με το σύρμα ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους,Στη συνέχεια,τοποθετούμε στη βάση του ποτηριού τις κομμένες φράουλες και καλύπτουμε με την κρέμα τυριού με καπουτσίνο λίγο πιο πάνω από τη μέση του ποτηριού δηλαδή 60 γρ.
Ενέργεια: 124 kcal \ Υδατάνθρακες: 11,17 gr \ Πρωτεϊνες: 8,16 gr \Ολικά Λιπίδια: 5,42 gr \ Χοληστερόλη: 16,17 gr