Φαρφάλες με καπνιστό σολομό και γκράπα
Δημοσιέυτηκε: Mon, 10/13/2014 - 10:57 || Ενημερώθηκε: Mon, 01/15/2024 - 18:39
Συστατικά:
200 γρ. κρέμα γάλακτος
120 γρ. καπνιστός σολομός
220 γρ. φαρφάλες
10 γρ πάπρικα
1 πρέζα αλάτι
1 σφηνάκι γκράπα
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
σχοινόπρασο για γαρνιτούρα
Οδηγίες:
Βράζουμε σε τηγάνι την κρέμα γάλακτος με την πάπρικα.
Προσθέτουμε το σολομό και λίγο αλάτι.
Όταν δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα.
Σβήνουμε με γκράπα.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: