Μπρουσκέτα καλοκαιρινή με γαρίδα και ροδάκινο
Δημοσιέυτηκε: Fri, 03/21/2014 - 14:12 || Ενημερώθηκε: Wed, 01/04/2017 - 13:30
Η καλοκαιρινή μπρουσκέτα με ροδάκινο, γαρίδα και κάρυ θα σας εντυπωσιάσει με τις έντονες και δυνατές γεύσεις της. Ένα Gewürztraminer παγωμένο θα της ταιριάξει υπέροχα.
Συστατικά:
2 ροδάκινα κομμένα κυβάκια
1 φλ. βρασμένες γαρίδες ψιλοκομμένες
2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
1 πράσινη καυτερή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
2 κ.σ. κάρυ
1 κ.κ μέλι
μία μικρή μπαγκέτα κομμένη φέτες και φρυγανισμένη
Οδηγίες:
Σε μικρό τηγανάκι ζεσταίνουμε το λάδι σε σιγανή φωτιά και σοτάρουμε λίγο την πιπερίτσα και μόλις αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε το κάρυ και το σκόρδο για ένα μόλις λεπτό.
Ανακατεύουμε τις γαρίδες με το ροδάκινο με την σαλτσούλα και το μέλι.
Βάζουμε μια μικρή ποσότητα πάνω σε κάθε φρυγανισμένο ψωμάκι και σερβίρουμε τις μπρουσκέτες αμέσως!
Tips
Μπορείτε να τα έχετε όλα έτοιμα από το πρωί, αλλά η συναρμολόγηση θα πρέπει να γίνει την στιγμή του σερβιρίσματος.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Εποχή:
Ειδικές κατηγορίες: