Τηγανίτες με μέλι
Δημοσιέυτηκε: Sun, 05/06/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Fri, 12/13/2013 - 13:31
Αγαπημένο, εύκολο επιδόρπιο όλο γλύκα και άρωμα. Πασπαλίστε με κανέλα και αφήστε τα παιδιά να γλύψουν το πιάτο τους!
Συστατικά:
- 1/2 φλ. αλεύρι
- 3 κ.σ. μέλι
- 1/2 φλ. νερό
- 1 κ.γλ. σουσάμι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό και με τη μισή ποσότητα από το μέλι, μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μισό μείγμα. Το γυρίζουμε να ροδίσει και από τις δυο πλευρές. Το ίδιο κάνουμε και με το υπόλοιπο μείγμα.
Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε μικρή πιατέλα, τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο μέλι, ρίχνουμε το σουσάμι και τις σερβίρουμε ζεστές.
Προέλευση:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: