Τηγανιά με λουκάνικα και λαχανικά
Δημοσιέυτηκε: Wed, 05/31/2006 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Mon, 01/15/2024 - 19:27
Συστατικά:
4-5 κλωναράκια σέλερι
3 καρότα
½ κιλό πατάτες
6 λουκάνικα χωριάτικα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κουταλάκι ρίγανη και λίγο θυμάρι
100 γρ. τυρί κότατζ
4 κουταλιές ελαιόλαδο
½ λίτρο ζωμό λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες:
Κόβετε το σέλερι, τα καρότα, τις πατάτες και τα λουκάνικα σε φέτες.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρετε τα υλικά μαζί με το σκόρδο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζετε όλα τα υλικά στο ταψί, ρίχνετε το ζωμό των λαχανικών ζεστό, τη ρίγανη και το θυμάρι.
Ψήνετε την τηγανιά σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό, αφού προσθέσετε το τυρί.
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: