Βραστές πατάτες με βούτυρο
Δημοσιέυτηκε: Fri, 02/03/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 07/30/2013 - 12:19
Γεύση απλή μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη γαρνιτούρα για όλων των ειδών τα κρέατα. Για ένα ελαφρύ γεύμα μπορείτε να τη συνοδεύσετε με αβγά βραστά. Φυσικά μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε το φρέσκο βούτυρο με μαργαρίνη, χάνοντας ωστόσο όχι μόνο σε λιπαρά, αλλά και σε άρωμα!
Συστατικά:
5-6- μεσαίες πατάτες
φρέσκο βούτυρο (ή μαργαρίνη)
λίγο μαϊντανό
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στα τέσσερα (4).
1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες με αλατισμένο νερό και αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος των κομματιών).
2. Στραγγίζουμε και τις περιλούουμε με φρέσκο λιωμένο βούτυρο.
Σερβίρουμε με πιπέρι και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Προέλευση:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: