Για ποιο λόγο μπαίνει κάποιος στην κουζίνα;
Τι πρέπει να ξέρει ένας επίδοξος μάγειρας για να πετύχει τα πρώτα γεμιστά του;
Πώς οργανώνεται ένα ψυγείο, ένα ράφι, ένα ντουλάπι;
Πώς διαλέγει κανείς το ιδανικό μαρούλι;
Η δημοσιογράφος γεύσης μαζεύει γύρω της τους 26 μεγαλύτερους σεφ της ελληνικής σκηνής και τους ζητά μέσα από τις εύκολες και γρήγορες συνταγές τους να ανοίξουν το μονοπάτι της σπιτικής κουζίνας σε όποιον έχει βαρεθεί το ντελίβερι, ακυρώνοντας το μύθο που θέλει τους μετρ της κουζίνας να δημιουργούν περίπλοκες, ακατανόητες και τρομακτικές συνθέσεις φορώντας τη στολή και τον επαγγελματικό τους σκούφο.
Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει 26 σεφ σε 26 λεπτά
To 2008 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο της Ελένης Ψυχούλη με τίτλο «26 σεφ σε 26 λεπτά» και συνεχίζει να διαδίδεται με επιτυχία.
ISBN:
978-960-7952-77-6
Γλώσσα βιβλίου:
Ελληνικά
Εκδότης βιβλίου:
Προέλευση:
Κατηγορία:
Σχετικά άρθρα
Δημοφιλείς συνταγές