Η CADEX και η GASTRONOMY ESSENTIALS LTD. παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες με βάση το THERMOMIX όπου ο Μιχάλης Ντουνέτας ετοίμασε στις 7 Δεκεμβρίου για το κονό της Θεσσαλίας στο Just Wine Bar της Λάρισας και στις 8 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Les Lazaristes»στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα συνταγών ενθουσίασε τους συμμετέχοντες που είδαν την χρήση του Thermomix σε πολλές εφαρμογές δίνοντας τις μοναδικές αυτές Υφές που δεν μπορεί ένας επαγγελματίας Μάγειρας ή Chef να παρασκευάσει με άλλο τρόπο.