BACK

Αυγά με δροσερή, λευκή σάλτσα

Από τις πιο εύκολες και γρήγορες συνταγές για μια πρωτότυπη γεύση που δε χρειάζεται ούτε πολλά συστατικά και σχεδόν καθόλου προσπάθεια.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3 (2 votes)

Συστατικά:

2-3 αγγουράκια
2 φλ. τυρί τύπου "κότατζ"
1 φλ. κρέμα γάλακτος
1/2 φλ. καρύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
άνηθος
ηλιέλαιο
αλάτι
3 αυγά βραστά σφιχτά

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μπλέντερ τα αγγούρια, το "κότατζ", την κρέμα γάλακτος, τα κοπανισμένα καρύδια, το σκόρδο, το λάδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο και το αλάτι και τα χτυπάμε καλά.

Σε μια πιατέλα κόβουμε στα τέσσερα τα αυγά και περιχύνουμε με τη σάλτσα.