Κουνουπίδι με σάλτσα ντομάτας
Δημοσιέυτηκε: Mon, 12/08/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 04/25/2013 - 16:22
Πρωτότυπος τρόπος να φάμε το κουνουπίδι που η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσει σε όλους. Εκτός από σαλάτα όμως μπορείτε να το δοκιμάσετε σαν ένα υγιεινό κυρίως πιάτο με νόστιμη, αρωματική σαλτσούλα που θα του δώσει μια εντελώς διαφορετική διάσταση.
Συστατικά:
1 μικρό κουνουπίδι
Για τη σάλτσα
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 φυλλαράκια μαϊντανό
1 μικρή καυτερή πιπεριά
Οδηγίες:
1. Bράζουμε το κουνουπίδι για 10 λεπτά.
2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
3. Bάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και βράζουμε τη σάλτσα για 5-8 λεπτά.
4. Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κουνουπίδι και το σερβίρουμε.
Προέλευση:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: