Μαρουλοσαλάτα από τα Τίρανα
Δημοσιέυτηκε: Wed, 05/16/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Thu, 07/04/2013 - 17:47
Μια μαρουλοσαλάτα από τη γείτονα χώρα. Τα βραστά αβγά τη μετατρέπου αμέσως σε ένα εύκολο, υγιεινό και ελαφρύ γεύμα.
Συστατικά:
- 1 μαρούλι
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σφιχτά βρασμένα αβγά, κομμένα σε φέτες
- αλάτι & πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμός ενός λεμονιού
Οδηγίες:
Ξεπλένουμε τα μαρουλόφυλλα πολύ καλά και τα τεμαχίζουμε σε σχετικά μεγάλα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια
Κόβουμε σε φέτες τα αβγά.
Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε.
Όταν είναι να σερβίρουμε τη σαλάτα, την περιχύνουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Ειδικές κατηγορίες: