Πικάντικη μουστάρδα
Δημοσιέυτηκε: Sun, 04/29/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 02/18/2014 - 18:28
Τώρα μπορείτε να αρωματίσετε με το δικό σας ιδιαίτερο τρόπο το αγαπημένο συνοδευτικό για κρέατα και σάντουιτς!
Συστατικά:
4 κ.σ. λευκό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
4 habanero τσίλι, αφαιρώντας τα σπόρια και τους μίσχους και λιώνοντάς τα
1 κ.σ. κομμένο σκόρδο
2 κ.σ. τριμμένο cilantro
2 κ.σ. σουσαμέλαιο
2 γλυκάνισοι λιωμένοι
2 κ.σ. κομμένη φλούδα λεμονιού
1 φλ. ξύδι
½ φλ. χυμό λεμονιού
½ φλ. δυνατή μουστάρδα Dijon ή
55 γρ. ξερή μουστάρδα
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να ενσωματωθούν και να γίνουν μια λεία αλοιφή.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: