Λικέρ αμύγδαλο
Δημοσιέυτηκε: Fri, 07/02/2004 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Wed, 08/28/2013 - 15:30
Συστατικά:
4-5 κουταλιές της σούπας γλυκό αμύγδαλο
500 ml κονιάκ
μερικά μοσχοκάρφια
Οδηγίες:
Σε μια γυάλινη φιάλη με φαρδύ στόμιο, ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας από το γλυκό αμύγδαλο και 500 ml κονιάκ. Προσθέτουμε 3-4 μοσχοκάρφια, κλείνουμε αεροστεγώς και ανακινούμε έντονα το μίγμα. Μετά από 2 μήνες φιλτράρουμε το υγρό και το εμφιαλώνουμε.
Προέλευση:
Κατηγορία: