Αθερινόπιτα - Μπεγότο
Δημοσιέυτηκε: Tue, 04/29/2003 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 08/05/2014 - 09:52
Aπλό και γευστικότατο πιάτο από τα νησιά του Αιγαίου. Γίνεται με πολύ ψιλή αθερίνα, λίγο αλεύρι και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Συστατικά:
1/2 κιλό πολύ ψιλή αθερίνα
1 κούπα αλεύρι
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
Οδηγίες:
H όλη υπόθεση είναι στο αλεύρωμα να είναι λίγο βρεμένη η αθερίνα ώστε με την δυνατή φωτιά να κολλήσει το όλον και να εμφανιστεί ως πίττα.
Tο αποτέλεσμα είναι τραγανό, ιδανικό για ούζο.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: