BACK

Αθερινόπιτα - Μπεγότο

Aπλό και γευστικότατο πιάτο από τα νησιά του Αιγαίου. Γίνεται με πολύ ψιλή αθερίνα, λίγο αλεύρι και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (2 votes)

Συστατικά:

1/2 κιλό πολύ ψιλή αθερίνα
1 κούπα αλεύρι
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια

Οδηγίες:

 H όλη υπόθεση είναι στο αλεύρωμα να είναι λίγο βρεμένη η αθερίνα ώστε με την δυνατή φωτιά να κολλήσει το όλον και να εμφανιστεί ως πίττα.

Tο αποτέλεσμα είναι τραγανό, ιδανικό για ούζο.

Προέλευση:
Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: