BACK

Μπριζόλα με μανιτάρια και φρέσκο τυρί κρέμα

Γευστικός συνδιασμός που απογειώνει μία μοσχαρίσια μπριζόλα σε πιάτο γκουρμέ.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
ελαιόλαδο, θυμάρι
αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες τις πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τις ψήνουμε στη σχάρα ή στον φούρνο. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και τα σοτάρουμε με το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν.

Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το γάλα μέχρι να ενωθούν και το ρίχνουμε στα μανιτάρια. Αφήνουμε λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για να μη κολλήσουν, προσθέτουμε τη παρμεζάνα και σερβίρουμε τη σάλτσα με τις μπριζόλες.