Παϊδάκια αρνίσια με μπόλικο θυμάρι στα κάρβουνα
Δημοσιέυτηκε: Wed, 06/04/2014 - 13:31 || Ενημερώθηκε: Tue, 04/23/2024 - 12:23
Παϊδάκια αρνίσια με μπόλικο θυμάρι στα κάρβουνα είναι ίσως από τις καλύτερες Ελληνικές συνταγές για τους μήνες που βγαίνουμε στην βεράντα να ψήσουμε.
Συστατικά:
8 χοντρούλικα παΐδάκια
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
1 1/2 κ.κ. ξερό θυμάρι
1/2 κ.κ μπούκοβο
1 κ.σ. Γούστερ σος
2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Ανάβουμε τα καρβουνα και προετοιμάζουμε την ψησταριά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε μέσα τα παϊδάκια για λίγο να μαριναριστούν μέχρι να κατέβει η φωτιά.
Λαδώνουμε την σχάρα, και ψήνουμε περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά εάν τα θέλουμε μέτρια ψημένα ή περισσότερο, σύμφωνα με τα γούστα μας.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: