Ταλιατέλες με κολοκυθάκια και πιπεριές
Πολύχρωμο πιάτο ζυμαρικών με διάφοερς πιπεριές που χαρίζουν τα αρώματά τους που συμπληρώνονται από τα κολοκυθάκια και τα αρωματικά.
Συστατικά:
250 γρ. ταλιατέλες βρασμένες
4 κολοκυθάκια
3 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη και πορτοκαλιά)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μακρόστενες λωρίδες, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 15 λεπτά.
2. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες.
3. Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
4. Στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια και τα σωτάρουμε μέχρι να μαγειρευτούν, χωρίς να λιώσουν.
5. Ανακατεύουμε τις πιπεριές, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι μέχρι να ζεσταθούν όλα καλά
6. Ανακατεύουμε τα λαχανικά μας με τα ζυμαρικά και σερβίρουμε.